Vyšlo dubnové vydání časopisu Můžeš 2017

7. dubna 2017

Kateřina Valachová, ministryně školství, mládeže a tělovýchovy, v něm hovoří mj. o zpolitizování inkluze, nedostatcích v podpoře školám a přístupu ke vzdělání pro všechny.

Z dalšího obsahu: 

  • Hospice mají ve světě dlouhou tradici, u nás si však i přes své důležité poslání své místo teprve hledají. O tom, jak to chodí v jednom z nich, je reportáž Michaely Zindelové.
  • Co pro lidi s handicapem znamená možnost pracovat z domova? A jak se k zavedenému benefitu staví novela zákoníku práce? 
  • Pavla Kovaříková získala před 25 lety na letních a zimních paralympijských hrách pět medailí. Jak se nevidomé sportovkyni změnil život a jaké hodnoty jsou po letech ty nejdůležitější?
  • Radek Musílek zve na návštěvu bezbariérové iQLANDIE v Liberci, Petr Buček představuje v rubrice Auto-Moto novinky ze ženevského autosalonu.
  • Jeho tvář znají děti i dospělí už několik desetiletí. Jiří Lábus je nejen oblíbeným divadelním a filmovým hercem, ale také velkým podporovatelem Konta Bariéry. Nejen o jeho rolích si s ním povídala Michaela Zindelová.

To vše i další v dubnovém Můžeš – časopise pro ty, kteří se nevzdávají!

K dostání za cenově výhodné předplatné, na pobočkách České pošty nebo on-line na Alza Media. Více informací na www.muzes.cz.

zdroj: helpnet.cz